Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τμήματος Προμηθειών » Προβολή Διαγωνισμού Τμ. Προμηθειών

Προβολή Διαγωνισμού Τμ. Προμηθειών

26.08.2011

Διευκρινίσεις σχετικά με την Αρ. Διακ. 7/2011

Διευκρινίσεις σχετικά με την Αρ. Διακ. 7/2011 Aναβάθμιση υπολογιστικού και αποθηκευτικού εξοπλισμού για την επέκταση δικτυακών υπηρεσιών σε προπτυχιακούς φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1. Διευκρίνιση σχετικά με την εγγύηση συμμετοχής

2. Σελίδα 27/74 αναφέρετε :

ΦΑΚΕΛΟΣ Β με την ένδειξη ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

(για κάθε τμήμα ξεχωριστά και αναγραφή του Τμήματος με τον αύξοντα αριθμό του)

H αναφορά σε τμήματα είναι εκ παραδρομής αγνοήστε τη.

3. Σελίδα 28/74 π.17 αναφέρετε:

Όλες οι παραπομπές στη στήλη (ε) στους Πίνακες Συμμόρφωσης θα πρέπει, επί ποινή αποκλεισμού, να αναφέρονται μόνο σε συγκεκριμένη σελίδα της Τεχνικής Προσφοράς και των σχετικών εγγράφων (έντυπα, σχέδια και λοιπά τεχνικά στοιχεία) και όχι σε παράγραφο, κεφάλαιο ή άλλου είδους παραπομπή.

Ενώ στην σελίδα 43/74

Είναι υποχρεωτική η πληρέστερη συμπλήρωση και οι παραπομπές να είναι υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού συγκεκριμένες και σε συγκεκριμένες σελίδες της προσφοράς (π.χ. Τεχνικό Φυλλάδιο 3, Σελ. 4 Παράγραφος 4 κλπ).

Το σωστό είναι της σελίδας 43/73.

4. Προδιαγραφή Α1.1: Διευκρινίζουμε ότι γίνονται δεκτές και προσφορές με Rack mounted εξυπηρετητές με ύψος ≤ 3U. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ωστόσο ο υποψήφιος ανάδοχος να προσφέρει για την 10Gbps διασύνδεση (redundant) των εξυπηρετητών τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και τα καλώδια και τις διεπαφές διασύνδεσης. Ο εξοπλισμός αυτός θα πρέπει να μπορεί να συνδεθεί ως extension (fabric extender) των υφιστάμενων Cisco Nexus 5548UP.

 

5. Προδιαγραφή Α2.2: H ορθή διατύπωση είναι  ≥ 2

 

6. Προδιαγραφή Α3.3: Διευκρινίζουμε ότι γίνονται δεκτές και προσφορές με αρθρώματα ≥ 16GB.

 

7. Προδιαγραφή Α3.3: H ορθή διατύπωση είναι: Υποστηριζόμενο μέγιστο μέγεθος μνήμης συστήματος ≥1024. Διευκρινίζουμε επίσης ότι στην περίπτωση που για την κάλυψη της εν λόγω απαίτησης απαιτείται εξωτερικό σύστημα επέκτασης μνήμης (external memory expansion) αυτό θα πρέπει να προσφερθεί.

 

8. Προδιαγραφή Α9.1 : Διευκρινίζουμε ότι η απαίτηση για Hot Swap HDD αφορά μόνο τους HDD και όχι τους SSD.

 

9. Προδιαγραφή Β3.1 και Β3.2: H ορθή διατύπωση είναι: RAID 1 ή ισοδύναμο και RAID 6 ή ισοδύναμο αντίστοιχα.

10. Προδιαγραφή Β7.1: H ορθή διατύπωση είναι: Το σύστημα παρέχεται με υβριδικούς σχηματισμούς αποθηκευτικών χώρων (HDD και SSD ή Flash Cache memory modules), για την υλοποίηση read cache και write cache.