Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τεχνικής Υπηρεσίας » Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

21.11.2016

Αριθμ. Ανάρτ.:PR_10822

Το Ε.Κ.Π.Α. προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο:

«Συντηρήσεις- Επισκευές-Επεκτάσεις στις Η/Μ εγκαταστάσεις των Πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη»

 Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), στο πλαίσιο διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, για την επιλογή αναδόχου για την  παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντηρήσεις- Επισκευές-Επεκτάσεις στις Η/Μ εγκαταστάσεις των Πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη» Α.Μ.10822, προϋπολογισμού μελέτης  73.160,00€ (59.000,00 + 14.160,00 για Φ.Π.Α. 24%), καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

 

1 – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο ισόγειο του κτηρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τ.Υ.Π.Α.),                     την 7η /12/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:45 π.μ. έως 10:00 π.μ.  (λήξη παράδοσης προσφορών).

Για την έγκυρη και παραδεκτή συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το φάκελο της προσφοράς τους αποκλειστικά στην Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.), την ώρα και ημέρα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

 

2– ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΥΧΩΝ

Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης, διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Κ.Π.Α (www.uoa.gr).

 

3 – ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή συνεταιρισμοί, ή ενώσεις, ή κοινοπραξίες παρόχων,  με αντικείμενο εργασίας συναφές με το αντικείμενο της παρούσας παροχής υπηρεσιών.

 

4 – ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα πιο κάτω παραρτήματα αποτελούν συμβατικά τεύχη της παροχής υπηρεσιών:

  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α : Οικονομική προσφορά
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : Προϋπολογισμός Μελέτης
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ  : Τιμολόγιο Μελέτης
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ : Τεχνική Περιγραφή

 

 

                                                                                              Προκήρυξη και παραρτήματα zip