Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τεχνικής Υπηρεσίας » Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

17.03.2016

Αρ. Αναρτ: PR_10756_20160317

Το ΕΚΠΑ προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο:

«Κοπή ζιζανίων με χρήση χορτοκοπτικού μηχανήματος στην Πανεπιστημιούπολη, Σ.Ε.Φ.Α.Α., Νομική, Παλαιό Χημείο, Ιατρική, Νοσηλευτική, Χωρέμειο καθώς και στο Πανεπιστημιακό Τμήμα του Αττικού Νοσοκομείου, για αντιπυρική προστασία »

 Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη μειοδότη για την  παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Κοπή ζιζανίων με χρήση χορτοκοπτικού μηχανήματος στην Πανεπιστημιούπολη, Σ.Ε.Φ.Α.Α., Νομική, Παλαιό Χημείο, Ιατρική, Νοσηλευτική, Χωρέμειο καθώς και στο Πανεπιστημιακό Τμήμα του Αττικού Νοσοκομείου, για αντιπυρική προστασία», Α.Μ.10756,  προϋπολογισμού μελέτης  24.600,00€ με Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

 

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο ισόγειο του κτηρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τ.Υ.Π.Α.),     την      30η/03/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:45 π.μ. έως 10:00 π.μ.    (λήξη παράδοσης προσφορών).

Για την έγκυρη και παραδεκτή συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το φάκελο της προσφοράς τους αποκλειστικά στην Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.), την ώρα και ημέρα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΥΧΩΝ

Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης, διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Κ.Π.Α (www.uoa.gr).

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα ως εξής:

α. Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., για έργα κατηγορίας πρασίνου, στελεχωμένες με Δασολόγο ή Τεχνολόγο Δασοπονίας, Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Γεωπονίας, που είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΕΚ.

β. Επιχειρήσεις προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει τη συμφωνία για της Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), ή που προέρχονται από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς συμφωνίες σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν κυρωθεί με σχετική απόφαση του αρμοδίου οργάνου, στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους της.

γ. Επιχειρήσεις προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

δ. Εργολήπτες Δημοσίων Δασοτεχνικών Έργων (ΕΔΔΕ), του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ε. Επιχειρήσεις στελεχωμένες με Δασολόγο ή Τεχνολόγο Δασοπονίας, Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Γεωπονίας.

στ. Στον διαγωνισμό γίνονται επίσης δεκτοί συνεταιρισμοί ή ενώσεις ή κοινοπραξίες.

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα πιο κάτω παραρτήματα αποτελούν συμβατικά τεύχη της παροχής υπηρεσιών:

  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α : Οικονομική προσφορά
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : Προϋπολογισμός Μελέτης
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ :  Τεχνική Περιγραφή

 

 

                                                                                                                         Πρόσκληση και παραρτήματα zip