Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τεχνικής Υπηρεσίας » Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

15.01.2016

Αρ.Αναρτ: PR_10749_20160115

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο διενέργειας

πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο:

«Ολοκλήρωση Αρχιτεκτονικής Μελέτης Εφαρμογής του Διατηρητέου Κτιρίου του Παλαιού Χημείου».

 

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.),καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά, στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Ολοκλήρωση Αρχιτεκτονικής Μελέτης Εφαρμογής του Διατηρητέου Κτιρίου του Παλαιού Χημείου», προϋπολογισμού  73.800,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο ισόγειο του κτηρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τ.Υ.Π.Α.), την 4 η/02/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:45 π.μ. έως 10:00 π.μ.    (λήξη παράδοσης προσφορών).

Για την έγκυρη και παραδεκτή συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το φάκελο της προσφοράς τους αποκλειστικά στην Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.), την ώρα και ημέρα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

 

 

 

                                                                                                 Πρόσκληση-Παραρτήματα Zip