Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τεχνικής Υπηρεσίας » Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

05.10.2015

Αρ. Αναρτ: PR_10710_20151005

Διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού με τίτλο:

" Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ψύξης-θέρμανσης και επαύξησης ισχύος στον 3ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Σταδίου 5"

 

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας  με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ψύξης-θέρμανσης και επαύξησης ισχύος στον 3ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Σταδίου 5 » A.M.10710, προϋπολογισμού μελέτης 72.508,50€ με Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

 1 – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο ισόγειο του κτηρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τ.Υ.Π.Α.), την          14 η/10/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:45 π.μ. έως 10:00 π.μ.    (λήξη παράδοσης προσφορών).

Για την έγκυρη και παραδεκτή συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το φάκελο της προσφοράς τους αποκλειστικά στην Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.), την ώρα και ημέρα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

 2– ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΥΧΩΝ

Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης, διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Κ.Π.Α (www.uoa.gr).

  3 – ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτά, φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συνεταιρισμοί ή ενώσεις ή κοινοπραξίες προμηθευτών που ασχολούνται με την προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων κλιματισμού.

 4 – ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα πιο κάτω παραρτήματα αποτελούν συμβατικά τεύχη:

  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α  : Οικονομική προσφορά
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β  : Προϋπολογισμός Μελέτης
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ   :Τεχνική Περιγραφή

 

 

                                                                                                                              Παραρτήματα και Πρόσκληση zip