Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τεχνικής Υπηρεσίας » Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

04.03.2015

Αρ. Αναρτ.PR_10581_20150304

Το Ε.Κ.Π.Α. στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Επίβλεψη λειτουργίας, συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μέσης τάσης των γενικών πινάκων χαμηλής τάσης και του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους του Αιγινητείου Νοσοκομείου», A.M.10581 προϋπολογισμού μελέτης 6.642,00€ με Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

 

 Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Επίβλεψη λειτουργίας, συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μέσης τάσης των γενικών πινάκων χαμηλής τάσης και του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους του Αιγινητείου Νοσοκομείου», A.M.10581 προϋπολογισμού μελέτης    6.642,00€ με Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο ισόγειο του κτηρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τ.Υ.Π.Α.), την         18 η/03/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:45 π.μ. έως 10:00 π.μ.    (λήξη παράδοσης προσφορών).

Για την έγκυρη και παραδεκτή συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το φάκελο της προσφοράς τους αποκλειστικά στην Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.), την ώρα και ημέρα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΥΧΩΝ

Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης, διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Κ.Π.Α (www.uoa.gr).

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:

α. Φυσικά πρόσωπα, τα οποία ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο της υλοποίησης, της εγκατάστασης, της επιτήρησης, της επισκευής και της συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (μέση τάση , ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη κ.α.),

  • κάτοχοι Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Διπλώματος Μηχανολόγου Μηχανικού, ή
  • κάτοχοι  Πτυχίου τεχνολογικής κατεύθυνσης ειδικότητας Ηλεκτρολογίας ή ειδικότητας Ενεργειακής Τεχνολογίας Ηλεκτρολογικής κατεύθυνσης ( άρθρο 10 παράγραφος 1Β του Π.Δ. 108/2013),

β. Νομικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις, οι οποίες ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο της υλοποίησης, της εγκατάστασης, της επιτήρησης, της επισκευής και της συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (μέση τάση , ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη κ.α.),  στελεχωμένες με:

  • Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ή Διπλωματούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς, ή
  • Πτυχιούχους τεχνολογικής κατεύθυνσης ειδικότητας Ηλεκτρολογίας ή ειδικότητας Ενεργειακής Τεχνολογίας Ηλεκτρολογικής κατεύθυνσης ( άρθρο 10 παράγραφος 1Β του Π.Δ. 108/2013),

γ. Συνεταιρισμοί ή ενώσεις ή κοινοπραξίες.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα πιο κάτω παραρτήματα αποτελούν συμβατικά τεύχη της προμήθειας:

  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α  : Οικονομική προσφορά
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : Προϋπολογισμός Μελέτης
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ  :Τεχνική Περιγραφή
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ : Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η σύμβαση έχει διάρκεια τριακόσιες εξήντα πέντε (365) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της.

                                             

                                    Ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών

                                                  (υπογραφή)*

                                         Ιωάννης  Μπαρμπαρέσος                        

                                                                                               

                                                                                         Πρόσκληση και Παραρτήματα(zip)

 

*Ηλεκτρονική Διεκπεραίωση. Η υπογραφή έχει τεθεί στο πρωτότυπο που παραμένει στο αρχείο της ΤΥΠΑ