Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προκηρύξεις » Προκηρύξεις Διαγωνισμών Τεχνικής Υπηρεσίας » Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

Προβολή Διαγωνισμού Τεχνικής Υπηρεσίας

15.01.2015

Αρ. Αναρ.:PR_10537_2015115

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Κατασκευή στεγάστρου σκίασης για τη δημιουργία ημιυπαίθριου χώρου στο Β’ παιδικό σταθμό της Πανεπιστημιούπολης», A.M. 10537 προϋπολογισμού μελέτης 73.800,00€ με Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εθνικόν και Καποδιστριακόν

Πανεπιστήμιον Αθηνών

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Aρ.  Αναρτ.:PR_10537_2015115

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου:

«Κατασκευή στεγάστρου σκίασης για τη δημιουργία ημιυπαίθριου χώρου στο Β’ παιδικό σταθμό της Πανεπιστημιούπολης »

 

 

 Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Κατασκευή στεγάστρου σκίασης για τη δημιουργία ημιυπαίθριου χώρου στο Β’ παιδικό σταθμό της Πανεπιστημιούπολης», A.M. 10537  προϋπολογισμού μελέτης  73.800,00€ με Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο ισόγειο του κτηρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τ.Υ.Π.Α.), την 28η/1/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:45 π.μ. έως 10:00 π.μ.    (λήξη παράδοσης προσφορών).

Για την έγκυρη και παραδεκτή συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το φάκελο της προσφοράς τους αποκλειστικά  στην Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.), την ώρα και ημέρα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

 

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:

 

  Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., για έργα οικοδομικά,  εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και σε όλες τις ανώτερες από αυτήν τάξεις.

 

β. Προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για της Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), ή που προέρχονται από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς συμφωνίες σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν κυρωθεί με σχετική απόφαση του αρμοδίου οργάνου , στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους της και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με της καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.

 

γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα πιο κάτω παραρτήματα αποτελούν συμβατικά τεύχη της προμήθειας:

  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α : Ε.Σ.Υ.
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : Τεχνική Περιγραφή
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ :  Τιμολόγιο Μελέτης
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ : Προϋπολογισμός Μελέτης

 

 

 

 

 

 

 

                                                 Ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών

 

                                                                (υπογραφή)*

 

                                                         Ιωάννης  Μπαρμπαρέσος

 

 

 

 

                                                                                            Πρόσκληση και παραρτήματα (zip)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Ηλεκτρονική Διεκπεραίωση. Η υπογραφή έχει τεθεί στο πρωτότυπο που παραμένει στο αρχείο της ΤΥΠΑ