Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

29.09.2017

Τελετή ορκωμοσίας και καθομολόγηση πτυχιούχων εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2017 Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ

και συναφείς οδηγίες

Η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της εαρινής εξεταστικής περιόδου του ακαδ. έτους 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) την 23η Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00.

Οι πτυχιούχοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο της τελετής ορκωμοσίας μία ώρα νωρίτερα (12:00) προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

Οι φοιτητές/τριες μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου για να παραλάβουν την Καθομολόγησή τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ  

ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ:

Οι ορκιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της τελετής μία ώρα πριν από την έναρξη της τελετής προκειμένου να ετοιμαστούν έχοντας μαζί απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και την καθομολόγηση που παρέλαβαν από τη Γραμματεία.

Πριν από την είσοδό τους στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών οι ορκιζόμενοι θα πρέπει να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (τσάντες, παλτό, κινητά, κτλ.) στους οικείους τους.

Ο αριθμός των καλεσμένων ανά ορκιζόμενο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15΄ πριν από την έναρξη.  Λόγω σεβασμού του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και της τελετής ορκωμοσίας, απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί, η χρήση κόρνας, κ.ά., τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτηρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ:

Στον χώρο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας επιτρέπεται η είσοδος σε ιδιώτες φωτογράφους, στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια φωτογράφησης και φέρουν κάρτα διαπίστευσης με το λογότυπο του Ιδρύματος.

Σας επισημαίνουμε ότι:

  • Η φωτογράφηση είναι προαιρετική.
  • Η πώληση των φωτογραφιών δεν αποτελεί έσοδο του Ιδρύματος.
  • Επιτρέπεται η επαγγελματική βιντεοσκόπηση των τελετών, καθώς και η ανάρτηση των φωτογραφιών των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων στην επαγγελματική ιστοσελίδα των φωτογραφείων αποκλειστικά και μόνο με πρόσβαση σε αυτές μέσω κωδικού χρήστη, ο οποίος, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα δίνεται στους πτυχιούχους κατά την τελετή της ορκωμοσίας.
  • Οι υψηλότερες τιμές πώλησης των φωτογραφιών είναι οι ακόλουθες:

13x18 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 6 €

15x21 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 8 €

20x30 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 10 €

Από τη Γραμματεία του Τμήματος
Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ