Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

28.03.2018

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ πτυχιούχων χειμερινής εξεταστικής περιόδου ακαδ. έτους 2017-18

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, ώρα 12:00 στην Αίθουσα Τελετών του Ε.Κ.Π.Α. σύμφωνα με τις οδηγίες.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της χειμερινής εξεταστικής περιόδου του ακαδ. έτους 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) την 20η Απριλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00.

Οι πτυχιούχοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο της τελετής ορκωμοσίας μία ώρα νωρίτερα (11:00) προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος
Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ

 

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
    από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας του ΕΚΠΑ

ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ:

Οι ορκιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της τελετής μία ώρα πριν από την έναρξη της τελετής προκειμένου να ετοιμαστούν έχοντας μαζί απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και την καθομολόγηση που παρέλαβαν από τη Γραμματεία.

Πριν από την είσοδό τους στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών οι ορκιζόμενοι θα πρέπει να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (τσάντες, παλτό, κινητά, κτλ.) στους οικείους τους.

Ο αριθμός των καλεσμένων ανά ορκιζόμενο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15΄ πριν από την έναρξη.  Λόγω σεβασμού του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και της τελετής ορκωμοσίας, απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί, η χρήση κόρνας, κ.ά., τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτηρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ:

Στον χώρο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας επιτρέπεται η είσοδος σε ιδιώτες φωτογράφους, στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια φωτογράφησης και φέρουν κάρτα διαπίστευσης με το λογότυπο του Ιδρύματος.

Σας επισημαίνουμε ότι:

  • Η φωτογράφηση είναι προαιρετική.
  • Η πώληση των φωτογραφιών δεν αποτελεί έσοδο του Ιδρύματος.
  • Επιτρέπεται η επαγγελματική βιντεοσκόπηση των τελετών, καθώς και η ανάρτηση των φωτογραφιών των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων στην επαγγελματική ιστοσελίδα των φωτογραφείων αποκλειστικά και μόνο με πρόσβαση σε αυτές μέσω κωδικού χρήστη, ο οποίος, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα δίνεται στους πτυχιούχους κατά την τελετή της ορκωμοσίας.
  • Οι υψηλότερες τιμές πώλησης των φωτογραφιών είναι οι ακόλουθες:

13x18 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 6 €
15x21 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 8 €
20x30 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 10 €