Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

23.04.2017

Σημαντικό! Λειτουργία του νέου Κέντρου Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ

Πληροφορίες-υποστήριξη: soctheol.uoa.gr@gmail.com

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναβαθμίσεων και βελτιώσεων στο επίσημο Δίκτυο Ιστοχώρων του Τμήματος, ενημερώνεται το φοιτητικό σώμα και το κοινό για τα ακόλουθα τα οποία τίθενται σε ισχύ από Κυριακή 23 Απρίλίου 2017:

1. Το νέο Κέντρο Ενημέρωσης είναι πλέον διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

- οι Ανακοινώσεις και οι Εκδηλώσεις βρίσκονται στη στήλη δεξιά
- Το γενικό μενού βρίσκεται στη στήλη αριστερά

- Για όσους και όσες το επιθυμούν, κάθε Δευτέρα 13:00-15:00 και Τετάρτη 13:00-14:00 παρέχεται σύντομη ξενάγηση και υποστήριξη στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στο Γραφείο 125. Εν όψει και της εξεταστικής περιόδου συνιστούμε να αξιοποιήσετε όλες και όλοι αυτή τη δυνατότητα.

2. Μια από τις νέες χρήσιμες εφαρμογές τις οποίες περιλαμβάνει το νέο Κέντρο Ενημέρωσης είναι και αυτή των θεματικών θυρίδων.

Παράδειγμα 1: Εάν κάποιος/α αναζητεί πληροφορίες για προπτυχιακές σπουδές, αντί να τις αναζητεί μία μία στη γενική ροή ανακοινώσεων, μεταβαίνει απευθείας στο μενού ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ / ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ και στο τέλος της υποσελίδας θα βρει αυτόματα και ενοποιημένα όλα τα νέα των προπτυχιακών σπουδών.

Παράδειγμα 2: Ένα κάποιος/α αναζητεί πληροφορίες για υποτροφίες και κοινωνικές παροχές, αντί να αντί να τις αναζητεί μία μία στη γενική ροή ανακοινώσεων, μεταβαίνει απευθείας στο μενού ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ / ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ κλπ και στο τέλος της εν λόγω υποσελίδας βρίσκει αυτόματα και ενοποιημένα όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις.

3. Το παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης  http://www.soctheol-uoa.info/ καταργείται. Ωστόσο όλο το υλικό το οποίο υπάρχει δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μέχρι 23/04/2017 (π.χ. εξεταστέα ύλη, ανακοινώσεις, ειδήσεις και εκδηλώσεις) θα διατηρηθεί κανονικά για νομικούς και αρχειακούς σκοπούς. Μέχρι 31/08/2017 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πλήρως η μετάβαση στο νέο πλαίσιο ενημέρωσης.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ