Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

03.11.2019

ΠΑΝΗΡΥΓΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Κεφαλά, Μητροπολίτου Πενταπόλεως, στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2019)

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, ώρα 07:30-10:00 στο Παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε στον πανηγυρικό εορτασμό της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Κεφαλά (1846-1920), Μητροπολίτου Πενταπόλεως της Αιγύπτου και αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 07:30 – 10:00 π.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής (Κτήριο Θεολογικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη Ε.Κ.Π.Α., Άνω Ιλίσια).

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα προσφερθεί αρτοκλασία εκ μέρους του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων (Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.) του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α., Προστάτης του οποίου διατελεί ο Άγιος Νεκτάριος, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας, θα ακολουθήσει κέρασμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής (ευρίσκεται εντός του χώρου των Γραμματειών της Σχολής).

Μετά τιμής,

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.

Πληροφορίες εκδήλωσης: +30 694 630 3954

Επισύναψη: Αρχειακό υλικό για τον Άγιο Νεκτάριο ως φοιτητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο δημοσιεύθηκε προνοία του Ιστορικού Αρχείου του Ε.Κ.Π.Α. με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 180 ετών από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αθηνών (1837-2017).