Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

31.05.2020

ΛΗΨΗ των Παραδόσεων της Λειτουργικής / Ιστορίας και Θεολογίας της Λατρείας - Απρίλιος & Μάϊος 2020

Μέσω WeTransfer με προθεσμία λήψης: Σάββατο 06/06/2020

Τα μαθήματα της Λειτουργικής (Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας) / Ιστορίας και Θεολογίας της Λατρείας (Τμήμα Θεολογίας) των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2020, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 είναι διαθέσιμα προς λήψη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://we.tl/t-neod90w2nn

Προθεσμία λήψης: Σάββατο 06/06/2020

Χρήσιμες σημειώσεις

- Στα πρώτα λεπτά της καταγραφής συνήθως δεν υπάρχει ήχος, αφού δεν έχει ξεκινήσει το μάθημα.

- Όπου βγαίνει η ένδειξη "There is no content to view at the moment κλπ", σημαίνει ότι δεν γίνεται προβολή υλικού εκείνη τη στιγμή (π.χ. παρουσίαση κλπ), δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αρχείο.

- Η κυκλοφόρηση των παραδόσεων μέσω WeTransfer έχει προσωρινό χαρακτήρα και γίνεται προς διευκόλυνση των φοιτητών/τριών. Σε επόμενη φάση, το σύνολο των παραδόσεων θα είναι διαθέσιμο σε επεξεργασμένη έκδοση σε σύνδεσμο, ο οποίος θα ανακοινωθεί.

- Απαγορεύεται η χρήση του υλικού για οιαδήποτε αιτία πλην της προσωρινής διευκόλυνσης των φοιτητών/τρών εν όψει της εξεταστικής Ιουνίου-Ιουλίου 2020. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν καθ' ολοκληρία και κατ' αποκλειστικότητα στον διδάσκοντα, ο οποίος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη σχετική ενέργεια.

Ο Διδάσκων

Καθηγητής Γεώργιος Ν. Φίλιας