Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

14.02.2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την ΘΕΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

Από τον Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγητή Σωτήριο Δεσπότη

Αγαπητές Φοιτήτριες,
Αγαπητοί Φοιτητές,

Γνωρίζετε ότι η Πιστοποίηση του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος μας, το οποίο πρόσφατα απέκτησε τον τίτλο "Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας", είναι καθοριστική για το μέλλον μας, καθώς η Διεθνής Αναγνώρισή του Πτυχίου εξασφαλίζει ιδίως σε εσάς εξαιρετικές Προοπτικές. Για να ολοκληρωθεί αυτή η Διαδικασία πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αξιολογηθούν από εσάς ΟΛΑ τα μαθήματα.

Γενικότερα η Αξιολόγηση στη ζωή μας είναι μια θετική διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει (α) επισήμανση των θετικών στοιχείων κάθε μαθήματος που συμμετείχατε, (β) εκείνων των στοιχείων που θα βελτιώνατε και τέλος (γ) της μεθόδου που θα εφαρμόζατε για να γίνει αρτιότερη ή/και βιωματικότερη η συμμετοχή σας στα μαθήματα.

Σας παρακαλώ λοιπόν θερμά ΆΠΑΝΤΕΣ και τον καθένα προσωπικά να αξιολογήστε όλα τα μαθήματα στα οποία συμμετείχατε. ΜΆΛΙΣΤΑ όσοι είστε επί Πτυχίω αξιολογείστε και τα μαθήματα του εαρινού Εξαμήνου, που ήδη διδαχθήκατε, καθώς επαναλαμβάνω ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ αξιολόγηση σε ΟΛΑ τα μαθήματα.

Σας παρακαλώ θερμά να αφιερώσετε ΑΜΕΣΑ λίγο χρόνο στη διαδικασία αυτή και θέλω να γνωρίζετε ότι η αξιολόγηση δεν είναι επώνυμη ενώ πρόκειται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση και των υποδομών και του Προγράμματος Σπουδών και στην ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των σπουδών σας.

Μπορείτε να κάνετε Είσοδο στη σελίδα της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Ερωτηματολογίων του ΕΚΠΑ http://survey.uoa.gr/portal/mainMenu χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας φοιτητικό λογαριασμό (username & password) και να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθήσατε καθώς και τους διδάσκοντες Καθηγητές. Στον σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι 28.02!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
για την συμπόρευση και τη φιλοτιμία!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης