Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

19.02.2019

ΈΝΑΡΞΗ προγράμματος "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ" του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. (Απρίλιος-Ιούνιος 2019)

Υποβολή αιτήσεων: από 20 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019, στη Γραμματεία του Τμήματος

Αγαπητοί φοιτητές,

Ως επιστημονικός υπεύθυνος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ σας ενημερώνω ότι ξεκινά το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών».

Οι προυποθέσεις για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί στην ειδική θυρίδα ενημέρωσης "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ" στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος

http://www.theol.uoa.gr/proboli-newn/8yrida-enhmerwshs-gia-thn-praktiki-askhsh-proptyxiakon-foithton-kai-foithtrion-sto-tmimatos-8eologias.html

Οι επόπτες Καθηγητές που θα ασκήσουν την Πρακτική Άσκηση με τους συνεργαζομένους φορείς είναι οι εξής:

- Καθηγητής κ. Χρήστος Καρακόλης: 2 θέσεις για τις Εκδόσεις Εν Πλω, 2 θέσεις για το Ίδρυμα Άρτος Ζωής και 1 θέση για την Ελληνική Βιβλική Εταιρεία.

- Αναπλ. Καθηγήτρια κ. Ιωάννα Στουφή: 3 θέσεις στο Αρχείο της Οικογένειας Λαμπάκη.

- Επίκ. Καθηγήτρια κ. Αλεξάνδρα Παλάντζα: 2 θέσεις ασκούμενων φοιτητών στις Εκδόσεις Έννοια και 1 θέση στο Ίδρυμα Όρους Σινά.

- Επίκ. Καθηγητής κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος: 6 θέσεις στην Ελληνοεκδοτική.

- Επίκ. Καθηγητής Μάριος Λιάγκης Κουκουνάρας: 10 θέσεις στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

- Επίκ. Καθηγήτρια κ. Δέσποινα Μιχάλαγα Δημήτριος Κ. Σταμούλης: 3 θέσεις Εκδόσεις Ηρόδοτος και 3 θέσεις στο περιοδικό Σύναξη. Τριμηνιαία έκδοση σπουδής στην Ορθοδοξία και 3 θέσεις στο Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης.

Η άσκηση των φοιτητών θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα: 1-4-2019 έως 30-6-2019.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων φοιτητών στοιχειοθετημένες σε Η/Υ, σε απλό χαρτί Α4, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. (Παρακαλώ στην αίτησή σας να αναγράφονται: η Διεύθυνσή σας με Ταχυδρομικό Κώδικα, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), η ΔΟΥ, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), τηλέφωνο και email επικοινωνίας).

Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής στην ιστοσελίδα του Τμήματος οι ενδιαφερόμενοι δύνανται εντός 5 εργάσιμων ημερών να υποβάλουν ένσταση.

Με τιμή
Χρήστος Καραγιάννης