Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

29.11.2019

ΕΝΑΡΞΗ παραδόσεων στο μάθημα "ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ Α΄"

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα Β

Ανακοινώνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που έχουν δηλώσει και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το προαιρετικό μάθημα "ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ Α΄" ότι, κατόπιν διευθέτησης ορισμένων γραφειοκρατικών προβλημάτων, οι παραδόσεις του μαθήματος ξεκινούν κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα Β, αμέσως μετά το πέρας των μαθημάτων του κου Βέντη.

Ο διδάσκων θα ήθελε να καλωσορίσει και να ευχαριστήσει προκαταβολικά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα, και να τους διαβεβαιώσει ότι θα καταβληθεί από μεριάς του κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση ενός μαθήματος δημιουργικού, συμμετοχικού και καινοτόμου.  Θα ήθελε επίσης να γνωστοποιήσει ότι οι παραδόσεις είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε θα ήθελε να έχει μία πιο ενημερωμένη και επικαιροποιημένη κατανόηση για τα όσα τεκταίνονται σήμερα στο χώρο των Νέων Θρησκευτικών Κινημάτων. Τέλος, ο διδάσκων θα ήθελε να γνωστοποιήσει ότι, λόγω του σημαντικού αριθμού μαθημάτων που έχουν χαθεί, θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες παραδόσεις κατά τις δύο εβδομάδες των διακοπών των Χριστουγέννων καθώς και κατά τη διάρκεια της χειμερινής εξεταστικής περιόδου. Η εξέταση του μαθήματος θα είναι προφορική, και θα λάβει χώρα λίγο μετά το τυπικό πέρας της εξεταστικής περιόδου.

Στην πρώτη μας συνάντηση θα γίνει η παρουσίαση των βασικών θεματικών, της μεθοδολογίας και των βασικών στόχων του μαθήματος. Θα οριστεί επίσης η εξεταστέα ύλη και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να απαντηθούν απορίες και να λυθούν επιμέρους διαδικαστικά ζητήματα. Ως εκ τούτου, η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. 

O Διδάσκων,
Δρ. Δημήτριος Ουλής.