Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

01.06.2017

Έναρξη Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης από τους φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας εαρινού εξαμήνου α.ε. 2016-17

Από 1 μέχρι 30 Ιουνίου 2017

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες,

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων και των διδασκόντων για το θερινό εξάμηνο 2016-2017 ξεκίνησε και θα διαρκέσει από 1.6.2017 έως και τις 30.6.2017.

Η Είσοδος στη σελίδα της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Ερωτηματολογίων του ΕΚΠΑ

https://survey.uoa.gr/portal/mainMenu?programType=1

πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας φοιτητικό λογαριασμό (username & password).

Κατόπιν  αξιολογείτε τα μαθήματα που παρακολουθήσατε στο θερινό εξάμηνο 2016-2017 καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες Καθηγητές. Στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Επίσης, για οποιαδήποτε επεξήγηση ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεσθε στην Δρ Α. Κονταλή, γραφείο 104, ώρες 12:00-14:00, καθημερινά (akontali@theol.uoa.gr).

Η διαδικασία αξιολόγησης είναι εξαιρετικά σημαντική και υποχρεωτική και οι παρατηρήσεις σας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από το Πανεπιστήμιο και την ΜΟΔΙΠ καθώς συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των μαθημάτων. Η όλη διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης είναι ανώνυμη ώστε σε κάθε περίπτωση να διασφαλίζονται πλήρως τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας, η οποία προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στους διδάσκοντες και στο Τμήμα για τη διαρκή αναβάθμισή του και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Ο Πρόεδρος
του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας


Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης