Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

19.10.2020

Ανακοίνωση Μy-studies ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: από Τρίτη 20/10/2020 έως Δευτέρα 30/11/2020.

 

Ανακοίνωση Μy-studies ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ  ΕΞΑΜΗΝΟΥ του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Μy-studies :
από Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 έως και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Οι φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας υποχρεούνται να δηλώνουν μέσω του https://my-studies.uoa.gr/ τα μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί στο εξάμηνο και επιθυμούν να εξεταστούν στην τρέχουσα εξεταστική. (Γενικά ο ενδεικτικός αριθμός δήλωσης μαθημάτων που αναλογεί ανά εξάμηνο σπουδών, βάσει του οδηγού σπουδών, είναι (7) επτά).

O μέγιστος αριθμός μαθημάτων του προγράμματος σπουδών του ακαδ.έτους 2020-2021, που ο κάθε φοιτητής μπορεί να δηλώσει για να εξεταστεί στην Εξεταστική Περίοδο του Ιανουαρίου 2021, εξαρτάται από το εξάμηνο φοίτησης στο οποίο βρίσκεται και σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών ισχύει ότι «τα Υποχρεωτικά, τα Κατ’ επιλογήν Υποχρεωτικά και τα Προαιρετικά μαθήματα κατανέμονται σε συγκεκριμένα εξάμηνα και δεν είναι δυνατή η δήλωσή τους από φοιτητές/ φοιτήτριες που ανήκουν σε προηγούμενο (μικρότερο) εξάμηνο».

Οι φοιτητές που ανήκουν σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ εξάμηνο φοίτησης δηλ. από το 1ο εξάμηνο μέχρι και το 8ο εξάμηνο φοίτησης, δικαιούνται, εφόσον το επιθυμούν, να δηλώσουν στο Μy-studies μέχρι και δέκα (10) μαθήματα Χειμερινού εξαμήνου, σύμφωνα με τα ισχύοντα με το νέο πρόγραμμα σπουδών .

Οι φοιτητές που είναι ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα τέσσερα κανονικά έτη φοίτησης , δηλ. 9ο εξάμηνο και άνω ), δικαιούνται να δηλώσουν και να εξεταστούν στην τρέχουσα εξεταστική μέχρι και το σύνολο των μαθημάτων (χειμερινών και εαρινών εξαμήνων) που τους αφορούν προσωπικά ως εκκρεμότητα, από το υπάρχον Π.Π.Σ., για την απόκτηση του πτυχίου τους.

Αυτόματη δήλωση μαθημάτων δε θα γίνεται σε καμία περίπτωση από τη Γραμματεία. Οι φοιτητές μπορούν να μεταβάλλουν τη δήλωση μαθημάτων τους όσες φορές επιθυμούν μέχρι τη λήξη της περιόδου των δηλώσεων. Μετά τη λήξη της προθεσμίας (30/11/2020) το ηλεκτρονικό σύστημα Δηλώσεων Μαθημάτων κλειδώνει αυτομάτως και ουδεμία παρέμβαση μπορεί να γίνει από την πλευρά της Γραμματείας του Τμήματος.

Στην εφαρμογή ΜΥ-STUDIES δηλώνουμε μόνον Μαθήματα,
ενώ τα Συγγράμματα τα παρακολουθούμε πλέον μόνον από την εφαρμογή Eudoxus.gr.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Στην εφαρμογή Eudoxus.gr υπάρχει μέγιστο όριο δήλωσης συγγραμμάτων εξαμήνου μέχρι και (8) οκτώ. Ο συμμετέχων φοιτητής δηλώνει στην εφαρμογή Eudoxus.gr ότι τα Συγγράμματα που επιλέγει και παραλαμβάνει κατά το τρέχον εξάμηνο, αντιστοιχούν με τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ τα οποία δηλώνει και στην εφαρμογή My-studies.uoa.gr και νομίμως παρακολουθεί στο τρέχον Χειμερινό εξάμηνο.