Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

13.12.2017

Σημαντικές ανακοινώσεις για τα μαθήματα του Καθηγητή Σωτήριου Δεσπότη

Μαθήματα και εξεταστική

Όσοι φοιτητές/τριες έχουν δηλώσει τά μαθήματα του Καθηγητού κ. Σωτ. Δεσπότη των οποίων οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κάθε  Πέμπτη, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω της απεργίας των ΜΜΜ και θα αναπληρωθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, με την επίσκεψη στον Κεραμικό και τη Συναγωγή. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται να  ενημερωθούν από τίς ανακοινώσεις για τις επισκέψεις και να έχουν απαραιτήτως μαζί τους φοιτητική και αστυνομική ταυτότητα.

Τά μαθήματα των Αρχαίων Εβραϊκών θα γίνουν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2017 ώρα 16.00 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας.

Η ύλη του μαθήματος «Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη»   για την εξεταστική του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2018 είναι ολόκληρα τα συγγράμματα που έχουν επιλέξει οι φοιτητές και οι φοιτήτριες από τον Εύδοξο. Δηλαδή είναι καλυμμένοι είτε μελετήσουν του Αθ. Χαστούπη, ή της κας Χριστινάκη Παπακώστα Ελένης ή του Νικ. Παπαδοπούλου. Δεν θα πρέπει να ανατρέξουν σέ άλλες σημειώσεις γιατί δεν επαρκούν.

Εκ του Γραφείου
του Καθηγητή