Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

13.04.2019

Πρόγραμμα Διαλέξεων με θέμα τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ στη Θεολογική Σχολή Αθηνών

στο πλαίσιο των μαθημάτων που σχετίζονται με την Προαγωγή Ψυχοσωματικής Υγείας, με υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας κ. Μαρία Βασιλειάδου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Σας ενημερώνουμε ότι κατά το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στις ‘’Πρώτες Βοήθειες’’.

   Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας οι ομιλίες:

α) του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Δημητρίου Καλημέρη, Διδάκτορα Βιοτεχνολογίας και υποψήφιου Διδάκτορα Βιοηθικής, με θέμα: «Νευροβιοτεχνολογία: Επιτεύγματα και σύγχρονες κατευθύνσεις», στις 16 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 μ.μ.

β) του Δρ. Ηλία Νικολόπουλου, Ιατρού Ωτορινολαρυγγολογίας, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με θέμα: «Προαγωγή ψυχοσωματικής υγείας: Επείγοντα και άλλα σημαντικά ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα», στις 7 Μαΐου 2019 και ώρα 5:00 μ.μ. και

γ) του Δρ. Στυλιανού Κοτζαμπασάκη, Χειρουργού Ιατρού, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με θέμα: «Αντιμετώπιση επειγουσών ιατρικών καταστάσεων», στις 21 Μαΐου 2019 και ώρα 5:00 μ.μ.

   Οι παραπάνω διαλέξεις εντάσσονται μεν στο πλαίσιο των μαθημάτων που σχετίζονται με την Προαγωγή Ψυχοσωματικής Υγείας, με υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας κ. Μαρία Βασιλειάδου αλλά ενδιαφέρουν όλους μας.

   Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φοιτητές και το προσωπικό της Σχολής.

Από την Κοσμητεία
της Θεολογικής Σχολής