Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

20.11.2017

Επείγουσες ανακοινώσειςστα μαθήματα του Καθηγητή Σωτήριου Δεσπότη

λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της Τρίτης 21/11/17

Όσοι φοιτητές/τριες επρόκειτο να εξετασθούν την  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στην α΄ πρόοδο των μαθημάτων α) Εισαγωγή στην Καινή  Διαθήκη και β) Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη,  θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω της 24ωρης απεργίας του μετρό,   οι πρόοδοι αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 ως εξής: 

Α΄ Πρόοδος Εισαγωγής Καινής Διαθήκης  ώρα 9.30 (ΑΚΡΙΒΩΣ!!!) στο Αμφιθέατρο του Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και θα ακολουθήσει το μάθημα στις 10.15.

Α΄ Πρόοδος Εισαγωγής Παλαιάς Διαθήκης ώρα 13.00 (ΑΚΡΙΒΩΣ!!!)  στο Αμφιθέατρο του Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και θα ακολουθήσει το μάθημα.

Προσοχή!!!! Δεν θα γίνουν δεκτοί/ές όσοι καθυστερήσουν και δεν θα υπάρξει άλλη ημερομηνία. Συνεπώς όσοι και όσες δεν προσέλθουν,  θα εξετασθούν πλέον με ολόκληρη την ύλη κατά την εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2017,  σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εξεταστικής. 

Για αύριο,  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και λόγω της ημιαργίας των Εισοδίων της Θεοτόκου, ώρα   11.15- 13.15 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα της Εισαγωγής της Παλαιάς Διαθήκης (για όσους μπορέσουν να φτάσουν).

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 λόγω εκτάκτου κωλύματος του διδάσκοντος Καθηγητού κ. Σωτ. Δεσπότη  δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα «Ερμηνεία Ευαγγελικών και Αποστολικών Περικοπών»  και θα ανακοινωθεί η αναπλήρωσή του.  Την ίδια  ώρα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο το μάθημα Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη (παραδόσεις και επανάληψη).

Εκ του Γραφείου
του Διδάσκοντος Καθηγητού