Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

15.11.2018

Εκπαιδευτική εκδρομή στη Σερβία - Πρόγραμμα - Πληροφορίες

Δηλώσεις ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση deantheol@uoa.gr μέχρι 20 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Σερβία

30/4 – 6/5/2019

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής προτίθεται να διοργανώσει 7ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Σερβία από 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2019. Στην εκδρομή περιλαμβάνονται: επίσκεψη και περιήγηση στα σπουδαιότερα μοναστήρια και αξιοθέατα της Σερβίας, συνάντηση με τον Πατριάρχη της Σερβίας και άλλους κατά τόπους επισκόπους, και επίσκεψη στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: https://goo.gl/543CrU

Το εν λόγω ταξίδι θα πραγματοποιηθεί οδικώς. Ανακοινώνεται ότι: (α) η τιμή συμμετοχής των φοιτητών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκπαιδευτική εκδρομή ανέρχεται πλέον στο ποσό των 280€ αρκεί ο αριθμός συμμετοχής τους να μην υπερβαίνει τους 30. Από σημαίνει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. (β) Η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση deantheol[at]uoa[dot]gr  παρατείνεται έως 20 Νοεμβρίου 2018.

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές και το προσωπικό της Θεολογικής Σχολής. Ωστόσο δεν αποκλείονται από αυτή και άλλα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, φοιτητές και μέλη ΔΕΠ, που θα συμφωνούσαν με το σκοπό και το πρόγραμμά της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, την τελική τιμή συμμετοχής και άλλα ζητήματα θα ανακοινωθούν με τη λήξη της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Από την Κοσμητεία
της Θεολογικής Σχολής