Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

21.09.2016

Εγγραφές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Oι Εγγραφές των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντιστοίχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής θα πραγματοποιηθούν στο Γραφείο της Γραμματείας του Τμήματος Θεολογίας, την Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 με ώρες υποδοχής από 11:00 έως 13:00.

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα δικαιολογητικά τα οποία μπορούν να πληροφορηθούν από την αναλυτική εγκύκλιο εγγραφών με αρ. πρωτ. Φ.151/153808/Α5/20-09-2016 (ΑΔΑ: 6ΑΔΘ4653ΠΣ-ΕΩΥ) και η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (http://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/allogeneis-m/anakoinwseis-allodapoi).

Για την εγκύκλιο  εγγραφών πατήστε εδώ: https://goo.gl/G9RS8y

Από την Γραμματεία