Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

20.11.2017

Από το Μεταπτυχιακό Σεμινάριο "Απόστολος Παύλος: ερμηνευτικές και διεπιστημονικές προσεγγίσεις" του Π.Μ.Σ. «Θεολογία και Κοινωνία» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ

Δελτίο Τύπου και Φωτοθήκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Σεμινάριο με θέμα: "Απόστολος Παύλος: ερμηνευτικές και διεπιστημονικές προσεγγίσεις", το οποίο διοργάνωσε η Κατεύθυνση Βιβλικών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θεολογία και Κοινωνία» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α. στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων, από 17 έως και 19 Νοεμβρίου 2017, με υπεύθυνο τον Καθηγητή Σωτήριο Δεσπότη.

Είσοδος στο Λεύκωμα

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου, και με αφετηρία την παρουσίαση σχετικών μεταπτυχιακών εργασιών, διερευνήθηκαν πτυχές του βίου και της θεολογίας του Αποστόλου των Εθνών με έμφαση στις προς Ρωμαίους, προς Κορινθίους και Α΄ προς Τιμόθεον επιστολές.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγειαλείας κ. Αμβρόσιο καθώς και στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, για την οργανωτική υποστήριξη του εγχειρήματος.

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης

Πρόεδρος του Τμήματος
Κοινωνικής Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α.