Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

14.03.2018

«Αντιμετώπιση Επειγουσών Ιατρικών Καταστάσεων / Πρώτες Βοήθειες» - Διάλεξη Αναπλ. Καθηγήτριας Μαρίας Βασιλειάδου και Δρ. Στυλιανού Κοτζαμπασάκη

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 έως 16:00 στην Αίθουσα Οπτικοακουστικών - κατά τη διάρκεια της διάλεξης δεν θα διεξαχθούν μαθήματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής διοργανώνει την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 έως 16:00 στην Αίθουσα Οπτικοακουστικών διάλεξη με την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Μαρία Βασιλειάδου και τον Στυλιανό Κοτζαμπασάκη, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και με θέμα: «Αντιμετώπιση Επειγουσών Ιατρικών Καταστάσεων/Πρώτες Βοήθειες».

Με απόφαση της Κοσμητείας κατά τη διάρκεια της διάλεξης δεν θα διεξαχθούν τα προγραμματισμένα μαθήματα, έτσι ώστε όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής να έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης γι΄ αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το μάθημα της κας Βασιλειάδου "ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ" δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 ώρα 6.00μμ, αφού θα ενσωματωθεί στην ανωτέρω εκδήλωση.

 

Με τιμή

Ο Κοσμήτωρ

της Θεολογικής Σχολής
Καθηγητής Απόστολος Β. Νικολαΐδης