Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή Εκδήλωσης

03.06.2019

2018-19 Θυρίδα Ενημέρωσης για θέματα Φοιτητικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παροχών ΕΚΠΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις είναι διαθέσιμες στο τέλος της παρούσας σελίδας.

Το Υπουργείο Παιδείας, το Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και μια πληθώρα φορέων προσφέρουν σημαντική υποστήριξη στις σπουδές σας (προπτυχιακές μεταπτυχιακές, διδακτορικές) στον τομέα της φοιτητικής και κοινωνικής μέριμνας. Το πλαίσιο αυτό δυνατοτήτων προβλέπει πρόσβαση σε δωρεάν περίθαλψη, σίτιση και στέγαση, μετακίνηση και άθληση, συμμετοχή σε πολιτισμικά δρώμενα, καθώς και ταμειακή αρωγή.

Η παρούσα θυρίδα έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αυτές τις σημαντικές υπηρεσίες ώστε να τις αξιοποιήσετε θετικά.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι, οδηγίες και εφαρμογές

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών λειτουργούν αυτή τη στιγμή τέσσερα εστιατόρια: Το εστιατόριο στη Φιλοσοφική Σχολή, το εστιατόριο στο Γουδή, το εστιατόριο στη Δάφνη , και το Φοιτητικό Εστιατόριο του Κέντρου της Αθήνας (μετεγκαταστάθηκε στο νέο κτήριο της οδού Λυκαβηττού 14).

  • Στέγαση

Η Πανεπιστημιακή Λέσχη έχει σκοπό τη βελτίωση των βιοτικών συνθηκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την ψυχαγωγία και την προαγωγή της κοινωνικής και πνευματικής τους μόρφωσης, με διαδικασίες και πρωτοβουλίες συμμετοχής, κοινωνικοποίησης και αυτοδιαχείρισης.

Σκοπός του Ταμείου είναι η ηθική και υλική σε είδος ή σε χρήμα ενίσχυση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών τους, που δεν μπορούν κατά τη κρίση της Διοικούσας Επιτροπής, να αντιμετωπισθούν διαφορετικά.

Aναρτήσεις Θυρίδας