Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Εκδηλώσεις, Ημερίδες, Συνέδρια » Ημερίδες - Σεμινάρια » Προβολή ημερίδας

Προβολή ημερίδας

16.05.2017

Συν-εργαστήριο Σχεδιασμού Κοινωνικών Συστημάτων / Co-Laboratory for Designing Social Systems

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Τομέας Επιστημών Αγωγής και οι Μεταπτυχιακές Κατευθύνσεις του Τομέα, σε συνέχεια της επιστημονικής ημερίδας – συζήτησης: “Διαχείριση Κρίσεων στα Κοινωνικά Συστήματα: Από τον Δομημένο Δημοκρατικό Διάλογο στο Δημοσκὀπιο”, “Crisis Management in Social Systems:From Structured Democratic Dialogue to Demoscopio”, οργανώνουν

Συν-εργαστήριο Σχεδιασμού Κοινωνικών Συστημάτων / Co-Laboratory for Designing Social Systems

με εισηγητές και συντονιστές τον Καθηγητή Σχεδιασμού Κοινωνικών Συστημάτων Δρ. Αλέξανδρο Ν. Χρηστάκη και την Επικοινωνιολόγο Κοινωνικού Σχεδιασμού κ. Μαρία Κακουλάκη.

Το Συν-εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, στο Εντευκτήριο (1ος όροφος) του Κτηρίου «Κωστής Παλαμάς», Ακαδημίας 48 και Σίνα, στο διάστημα 16.00-22.00.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν βιωματικά τον τρόπο με τον οποίο ο Δομημένος Δημοκρατικός Διάλογος εφαρμόζεται σε πραγματικές συνθήκες διαχείρισης κρίσεων στα κοινωνικά συστήματα (θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής).