Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Εκδηλώσεις, Ημερίδες, Συνέδρια » Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

12.10.2015

Τελετή αναγόρευσης καθηγητή κ. Joseph H.H. Weiler

Δευτέρα 19/10/2015, ώρα 18:30

Την 19η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ο κ. Joseph H.H. Weiler, καθηγητής Νομικής και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, Ιταλία.

Σας προσκαλούμε να παραστείτε.

Ο Πρύτανης

Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον καθηγητή Δημοσίου Δικαίου της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη A. Τασόπουλο.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

- Ανάγνωση των κειμένων του ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, καθηγητή Χρήστο Φ. Λυριντζή.

- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, καθηγητή Μιχαήλ Γ. Σπουρδαλάκη.

Ομιλία του τιμωμένου με θέμα: “On the Copernican Revolution in the Notion of Justice”.