Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Εκδηλώσεις, Ημερίδες, Συνέδρια » Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

16.03.2015

Προβολή κινηματογραφικών ταινιών στη Φιλοσοφική Σχολή: Eαρινό εξάμηνο 2014-2015

Κάθε Δευτέρα στις 18:20, στο αμφιθέατρο 437 της Φιλοσοφικής Σχολής


Η Κινηματογραφική Ομάδα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει προβολές ελληνικών και ξένων κινηματογραφικών ταινιών κατά την διάρκεια του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, κάθε Δευτέρα στις 18:20, στο αμφιθέατρο 437 της Φιλοσοφικής Σχολής.

Πρώτη προβολή για φέτος: 16 Μαρτίου. Πριν από την έναρξη κάθε ταινίας, παρουσιάζονται σχετικά στοιχεία για τον σκηνοθέτη, την ταινία και το είδος στο οποίο ανήκει. Μετά το τέλος κάθε ταινίας θα ακολουθεί συζήτηση.

Όπως κάθε χρόνο, τον μήνα Μάρτιο προβάλλονται ταινίες που είναι βασισμένες σε βιβλία. Φέτος θα προβληθούν ελληνικές ταινίες που είναι βασισμένες σε βιβλία. Περιμένουμε τις προτάσεις και τη συμμετοχή σας, σημειώστε αν θέλετε να παρουσιάσετε συγγραφέα, βιβλίο, ταινία και σκηνοθέτη. 
 
 

Οι προβολές ανακοινώνονται: στο προφίλ της Ομάδας στο fb ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑ http://www.facebook.com/cineflsekpa, στα Blog της Ομάδας (http://cineflsekpa.blogspot.com/ και http://cinefilekpa.blogspot.gr/),στο περιοδικό αθηνόραμα, σε άλλες ιστοσελίδες και με αφίσες στη Σχολή.

Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.deanphil.uoa.gr/h-sxoli/foithtikes-politistikes-draseis/kinhmatografiki-omada-filosofikis-sxolis.html