Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Εκδηλώσεις, Ημερίδες, Συνέδρια » Εκδηλώσεις » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

07.05.2016

Αναγόρευση του κ. Michael Wolter ως επίτιμου διδάκτoρα του Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας

17 Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα

Την 17η Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτoρας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Michael Wolter, καθηγητής της Ευαγγελικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βόννης, Γερμανία.

Σας προσκαλούμε να παραστείτε.
Ο Πρύτανης

Μελέτιος-Aθανάσιος Κ.Δημόπουλος

Χρονικό όριο προσέλευσης: 18.45΄

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Κωνσταντίνο Ν. Μπουραζέλη.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, καθηγητή Σωτήριο Σ. Δεσπότη.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

-Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, καθηγητή Σωτήριο Δεσπότη.
-Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, καθηγητή Απόστολο Β. Νικολαΐδη.

Ομιλία του τιμωμένου καθηγητή με θέμα: «Η πραγματικότητα της Πίστεως. Σκέψεις για την σημασία της πίστεως στην Θεολογία του Αποστόλου Παύλου.»