30.09.2014

Εκλογή εκπροσώπου του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ) στη Σύγκλητο (30/09/2014)

Για τη διετία 2014-2016

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ
ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρ.8 παρ.19ε, 29 και 79 παρ.3 του ν.4009/11 (Φ.Ε.Κ.195/ 6- 9-2011 τ.Α΄)
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 68 παρ.3 του ν.4235/2014 (Φ.Ε.Κ.32/11-2-2014 τ.Α΄)
  3. Το από 9-9-14 έγγραφο της Γραμματείας Συγκλήτου

Προσκαλεί

Τα μέλη του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Ιδρύματος  για την ανάδειξη του αιρετού εκπροσώπου τους στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διετία 2014-16.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 από ώρα 8.30 μέχρι 15.30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου.

Η θητεία του αιρετού εκπροσώπου των μελών Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) είναι διετής χωρίς δυνατότητα επανεκλογής. Ο εκπρόσωπος εκλέγεται από ενιαίο ψηφοδέλτιο με καθολική ψηφοφορία των μελών του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Ιδρύματος  και συμμετέχει στη Σύγκλητο με δικαίωμα ψήφου, όταν συζητούνται θέματα που αφορούν το ανωτέρω προσωπικό.

Κάθε εκλογέας που ανήκει στην παραπάνω κατηγορία προσωπικού έχει δικαίωμα να συμμετέχει ως υποψήφιος στις εκλογές.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως  στη Διεύθυνση Διοικητικού μέχρι την 2α-10-2014.

Η ψηφοφορία θα γίνει ενώπιον εφορευτικής επιτροπής.

Τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα κληρωθούν την 3η-10-2014 ημέρα και ώρα 11.00 π.μ. στη Διεύθυνση Διοικητικού (Χρήστου Λαδά 6, 8ος όροφος)

Ο Πρύτανης

Θεόδωρος Π. Φορτσάκης