Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Κοινωνική Δράση » Προβολή Κοινωνικής Δράσης

Προβολή Κοινωνικής Δράσης

03.11.2016

Επιστημονική Ημερίδα " Καρκίνος του μαστού και αναπαραγωγή" και δωρεάν κλινική εξέταση του γυναικείου πληθυσμού στην Κάλυμνο

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Α' Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΝΑ "Ιπποκράτειο", της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής και του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Καρκίνος του Μαστού και Αναπαραγωγή" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλυμνίων.

Επίσης την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν κλινική εξέταση του γυναικείου πληθυσμού στο Βουβάλειο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου από ομάδα εκλεκτών επιστημόνων με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Πρύτανη Υγείας και Κοινωνικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή της Α' Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής, Καθηγητή Γεώργιο Κ. Ζωγράφο.