Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Γενικές Ανακοινώσεις » Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

24.01.2018

Ενημερωτική συνάντηση ΕΛΚΕ

Παρασκευή 26/1/2018

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Όπως όλοι γνωρίζετε, οι πρόσφατες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας του ΕΛΚΕ σηματοδοτούν μια νέα περίοδο στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του. 

Θα λάβετε σε σύντομο χρονικό διάστημα ενημέρωση για τις νέες διαδικασίες οι οποίες εφαρμόζονται από το 2018 (π.χ. έγκριση ανάληψης υποχρέωσης) και τα νέα έντυπα που θα χρησιμοποιείτε σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των νέων αυτών διαδικασιών με στόχο πάντα την απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων, σας προσκαλώ την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10 πμ σε ενημερωτική συνάντηση στο Αμφιθέατρο  "Καραθεοδωρή" του Τμήματος Μαθηματικών (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Πρύτανη Ερευνητικής Πολιτικής και Ανάπτυξης και Προέδρου της Επιτροπής Ερευνών, Καθηγητή κ. Θ. Σφηκόπουλου, της Διεύθυνσης του ΕΛΚΕ και των Προϊσταμένων των Τμημάτων του.

Σκοπός της συνάντησης είναι να παρουσιαστούν σε τεχνικό επίπεδο οι νέες διαδικασίες και τα έντυπα που θα χρησιμοποιηθούν και να συζητηθούν τυχόν προβλήματα από την εφαρμογή τους.

Λόγω της τεχνικής φύσης της εν λόγω συνάντησης, εκτός από τους Επιστημονικούς Υπευθύνους που επιθυμούν να ενημερωθούν, είναι χρήσιμο να παρευρεθούν μέλη του Προσωπικού καθώς και οι Συνεργάτες που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση έργων-προγραμμάτων.

Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης η οποία σας ενημερώνουμε ότι θα μεταδίδεται ζωντανά στο http://mcold.gunet.gr/live/math.php

Θάνος Δημόπουλος

Πρύτανης ΕΚΠΑ                          

 

Πρόγραμμα