Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Γενικές Ανακοινώσεις » Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

06.10.2015

Ψηφιακή Ταυτότητα και Χρήση του LinkedIn για την προσωπική μας επικοινωνία-προβολή 06/10/2015

Υποβολή αιτήσεων: μέχρι 25/10/2015

 

To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Δια Βίου Μάθησης», A’ Κύκλος με Κ.Ε. 12728 οργανώνει το ακόλουθο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα:

 
Ψηφιακή Ταυτότητα και Χρήση του LinkedIn για την προσωπική μας επικοινωνία – προβολή, 35 ώρες (Κωδ. linkedin) – Έναρξη Πέμπτη 05/11/2015

 

Σκοπός του συγκεκριμένου επιμορφωτικού προγράμματος είναι η παρουσίαση του όρου ψηφιακή ταυτότητα και του θεωρητικού πλαισίου μέσα στο οποίο λειτουργούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και η πρακτική εφαρμογή συγκεκριμένων βημάτων για τη δημιουργία προφίλ στο Linkedin και την ενίσχυση της ψηφιακής μας ταυτότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 180 ευρώ και 150 ευρώ για φοιτητές, ανέργους και υπαλλήλους του ΕΚΠΑ και εκπαιδευόμενους που έχουν ήδη λάβει μέρος σε κάποιο από τα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Ε.Κ.Π.Α.

Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ στην αρχή του σεμιναρίου.

Ο αριθμός των ατόμων σε κάθε γκρουπ του εκπαιδευτικού προγράμματος θα εξαρτηθεί από το συνολικό αριθμό των αιτήσεων. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε αίθουσες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου.

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι στις 25 Οκτωβρίου 2015.

Όταν πραγματοποιηθεί η συμπλήρωση των απαιτούμενων συμμετοχών ανά τμήμα με βάση τη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους.

Με την ολοκλήρωση του Επιμορφωτικού Προγράμματος, θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στο Θεματικό Αντικείμενο: Ψηφιακή Ταυτότητα και Χρήση του LinkedIn για την προσωπική μας επικοινωνία – προβολή».