Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Γενικές Ανακοινώσεις » Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

09.01.2014

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα Μάρτιος 2014

Yποβολή αιτήσεων μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2014.

To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Αξιολόγηση και Διασφάλιση Ποιότητας στην Εκπαίδευση», ΙΑ' κύκλος με Κ.Ε. 11503 οργανώνει το ακόλουθο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα:


Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα, 20 ώρες (Κωδ.  SCHL1) – Έναρξη Μαθημάτων Τρίτη 04/03/2014

 
Σύμφωνα με την από 03-05-2013 υπουργική απόφαση, με την έναρξη του σχολικού έτους 2013 - 2014, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας με τη μέθοδο της αυτοαξιολόγησης, θα εφαρμοστεί σε όλες τις σχολικές μονάδες Προσχολικής, Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στον Πειραιά στην αίθουσα εκδηλώσεων και επιμορφωτικών δράσεων του συνδέσμου αποφοίτων της Ιωνιδίου Σχολής Πειραιά, οδός Πραξιτέλους 236 έναντι Ελληνογαλλικής σχολής St. Paul και αρχαιολογικού μουσείου Πειραιά. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινές σε απογευματινές ώρες.

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για τo Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι  στις 24 Φεβρουαρίου 2014.



Το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ. Το ποσό καταβάλλεται εφ άπαξ στην αρχή του Προγράμματος.

Όταν πραγματοποιηθεί η συμπλήρωση των απαιτούμενων συμμετοχών ανά τμήμα με βάση τη λίστα αιτήσεων συμμετοχής, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους.

Με την ολοκλήρωση του κάθε Επιμορφωτικού Προγράμματος, θα χορηγηθεί  στους συμμετέχοντες «Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στο Θεματικό Αντικείμενο: Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα».