Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Γενικές Ανακοινώσεις » Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

16.12.2014

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα 16/12/2014

Υποβολή αιτήσεων: μέχρι 9/1/2015

To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Αξιολόγηση και Διασφάλιση Ποιότητας στην Εκπαίδευση», ΙΘ’ κύκλος, με Κ.Ε. 11503 οργανώνει το ακόλουθο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα:

 

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα, 20 ώρες. (κωδ. SCHL3) – Έναρξη Μαθημάτων Τρίτη 13/1/2015

 

 Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο όσον αναφορά το αντικείμενο της αξιολόγησης της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου σε μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι στις 9 Ιανουαρίου 2015.

Η έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 2015.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ και 50 ευρώ για φοιτητές, ανέργους και υπαλλήλους του ΕΚΠΑ και εκπαιδευόμενους που έχουν ήδη λάβει μέρος σε κάποιο από τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Αξιολόγησης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ.

(Κωδ.: SCHL2, SCHL3, EQUAS, ISO, SPSS, INOV, SMED, ΕΟΠΠΕΠ, ΘΜΜΑ, CREA, CHNG, CRIS, DEV, ΑΔΕΕΠ, QUEST).

  Όταν πραγματοποιηθεί η συμπλήρωση των απαιτούμενων συμμετοχών ανά τμήμα με βάση τη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους.

 

Με την ολοκλήρωση του Επιμορφωτικού Προγράμματος, θα χορηγηθεί  στους συμμετέχοντες «Βεβαίωση Επιμόρφωσης στο Θεματικό Αντικείμενο : Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα».

.