Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Γενικές Ανακοινώσεις » Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

Προβολή Γενικής Ανακοίνωσης

12.11.2014

Αξιολόγηση Διοικητικού Έργου και Εκπαιδευτικού Προσωπικού 12/11/2014

Υποβολή αιτήσεων: μέχρι 27/11/2014


To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Αξιολόγηση και Διασφάλιση Ποιότητας στην Εκπαίδευση», ΙΗ’ κύκλος, με Κ.Ε. 11503 οργανώνει το ακόλουθο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα:

 
Αξιολόγηση Διοικητικού Έργου και Εκπαιδευτικού Προσωπικού 

10 ώρες. (κωδ. ΑΔΕΕΠ) – Έναρξη Μαθημάτων Τετάρτη 03/12/2014

 

Σκοπός του συγκεκριμένου επιμορφωτικού προγράμματος είναι η παρουσίαση  των θεωριών, των τεχνικών εφαρμογής αλλά και του ελληνικού του θεσμικού πλαισίου στην αξιολόγηση διοικητικού έργου και εκπαιδευτικού προσωπικού. 

 

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι στις 27 Νοεμβρίου2014.

Η έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 90 ευρώ και 70 ευρώ για φοιτητές, ανέργους, υπαλλήλους του ΕΚΠΑ και εκπαιδευόμενους που έχουν ήδη λάβει μέρος σε κάποιο από τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Αξιολόγησης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Ε.Κ.Π.Α.

(Κωδ.:  SCHL2, SCHL3, EQUAS, ISO, SPSS, INOV, SMED, ΕΟΠΠΕΠ, ΘΜΜΑ, CREA, CHNG, CRIS, DEV, QUEST).

    Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ στην αρχή του σεμιναρίου.

 

Όταν πραγματοποιηθεί η συμπλήρωση των απαιτούμενων συμμετοχών ανά τμήμα με βάση τη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους.

 

Με την ολοκλήρωση του Επιμορφωτικού Προγράμματος, θα χορηγηθεί  στους συμμετέχοντες "Βεβαίωση Παρακολούθησης στο Θεματικό Αντικείμενο : Αξιολόγηση Διοικητικού Έργου και Εκπαιδευτικού Προσωπικού".

".