Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Φοιτητικά Θέματα » Προβολή Φοιτητικού Θέματος

Προβολή Φοιτητικού Θέματος

15.03.2016

Προκήρυξη ΠΜΣ "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός", ακαδ. έτους 2016-2017

Υποβολή αιτήσεων: μέχρι 15/5/2016

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή είκοσι (25) μεταπτυχιακών φοιτητών που θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα «Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός» από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 (Πρυτανική Απόφαση υπ. αρ. 53/8-5-2015, ΦΕΚ 951/27-5-2016).

Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες επιλογής έχουν:

α. πτυχιούχοι των Τμημάτων Ψυχοπαιδαγωγικών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών  Επιστημών των ΑΕΙ της ημεδαπής καθώς και πτυχιούχοι αντίστοιχων Τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής (σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρο 4 του ν. 3685/08), οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα.

β. σε εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατόν να γίνουν δεκτοί πτυχιούχοι και άλλων Τμημάτων. Ως εξαιρετικές περιπτώσεις θεωρούνται υπότροφοι ή πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων με αυξημένα προσόντα (έχουν αποδεδειγμένα παρακολουθήσει προγράμματα κατάρτισης ή επιμόρφωσης στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό ή/και την Επαγγελματική Συμβουλευτική τουλάχιστον επί ένα πλήρες ακαδημαϊκό εξάμηνο ή  διαθέτουν τριετή τουλάχιστον εμπειρία στην εφαρμογή του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής στην εκπαίδευση ή την απασχόληση ή έχουν πολύ αξιόλογο επιστημονικό  ή άλλο έργο σχετικό με τα αντικείμενα αυτά).