Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Διακρίσεις » Προβολή Διάκρισης

Προβολή Διάκρισης

01.08.2016

Σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα στην 27η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (ΙΒΟ)

28/7/2016

Σύμφωνα με το συνημμένο δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ), νέα σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα στην 27η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (ΙΒΟ), που διεξήχθη από 17 έως 23 Ιουλίου 2016 στο Ανόι του Βιετνάμ.

Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει με δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν ο Τηλέμαχος Κουτουράτσας του 4ου ΓΕΛ Χανίων και ο Αχιλλέας Λασκαράτος του Π.Π. ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής και μία εύφημο μνεία που κατέκτησε ο Θεόδωρος Τσάμπρας του Π.Π. ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής.

Συνοδοί τους ήταν η Ελευθερία Κραββαρίτη, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και ο Ασημάκης Ταλαμάγκας, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και απόφοιτος του ιδίου Τμήματος.

Εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, Καθηγητή κ. Κ. Γεωργίου, διαβιβάζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους βραβευθέντες μαθητές, στους συνοδούς της αποστολής, καθώς και σε όλα τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Βιολογίας που βοήθησαν, για μια ακόμα φορά, στην άρτια προετοιμασία των Ελλήνων μαθητών.

Η Αναπληρώτρια Προέδρου
Αν. Καθηγήτρια Ρ. Τσιτσιλώνη