Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Διακρίσεις » Προβολή Διάκρισης

Προβολή Διάκρισης

28.09.2016

Εκλογή της Αν. Καθηγήτριας Έφης Πουλάκου-Ρεμπελάκου ως Αντιπροέδρου της International Society on History of Medicine

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των μελών της International Society on History of Medicine (I.S.H.M.), που έλαβε χώρα κατά το 45ο Διεθνές Συνέδριο Ιστορίας της Ιατρικής (5-9 Σεπτεμβρίου 2016, Buenos Aires, Argentina), η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Έφη Πουλάκου-Ρεμπελάκου, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιστορίας της Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, εξελέγη στη θέση της Αντιπροέδρου της International Society on History of Medicine. H κυρία Ε. Πουλάκου-Ρεμπελάκου έχει διατελέσει επί σειρά ετών Εθνικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα διοικητικά όργανα της I.S.H.M.

Η I.S.H.M. αποτελεί παγκοσμίως μια εκ των παλαιοτέρων επιστημονικών εταιρειών (έτος ίδρυσης 1914), ενώ τα διεθνή συνέδριά της συμπληρώνουν σχεδόν ένα αιώνα ζωής (1ο Διεθνές Συνέδριο, Αμβέρσα 1920).