Κεντρική σελίδα » Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Διακρίσεις » Προβολή Διάκρισης

Προβολή Διάκρισης

08.03.2017

Διακρίσεις Μελών ΔΕΠ Ιατρικής Σχολής

8/3/2017

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Συλλόγου μας να δημοσιοποιούμε τις σημαντικές διακρίσεις των μελών μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε 2 νέες διακρίσεις συναδέλφων μας.

Η συνάδελφος μας Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας-Μεταβολικών Νοσημάτων από τη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική της Σχολής μας κυρία Ερυφίλη Χατζηαγγελακη, είναι Επισκέπτης Καθηγητής του German Diabetes Center (DDZ), Leibniz Center for Diabetes Research at Heinrich Heine University-Düsseldorf Γερμανίας, (Διευθυντής: Καθηγητής M. Roden). Η συνεργασία αυτή έχει ήδη αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα μέσω κοινών ερευνητικών πρωτοκόλλων και εργασιών.

Η συνάδελφος μας Επικ. Καθηγήτρια κ. Μαρία Ρουμπελάκη από το Εργαστήριο Βιολογίας της Σχολής μας, τιμήθηκε από το θεσμό UK Alumni Awards του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2017 στην κατηγορία Professional Achievement Award (https://www.britishcouncil.gr/en/study-uk/alumni-awards). Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην Ελλάδα από τον Βρετανό Πρέσβη και το διευθυντή του Βρετανικού Συμβουλίου Ελλάδα.

Οι επιτυχίες αυτές είναι το επιστέγασμα πολλών ετών συνεχούς ερευνητικού, κλινικού, εκπαιδευτικού και οργανωτικού έργου των συναδέλφων μας και αποτελούν διάκριση για τη Σχολή μας και το Πανεπιστήμιο μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου
Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών